Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostgroningen.nl


  Paragnosten in Groningen kijken in de kaarten en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Olivia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostgroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Lieve Olivia, ik wil je nogmaals bedanken voor onze mooie gesprekken. Ik heb de rust gekregen, en ben er wijzer en sterker van geworden.
Bedankt voor alles en de mooie inzichten. xx M




Ervaring van Meine met paragnost Olivia   Ervaring van Meine met paragnost Olivia   Ervaring van Meine geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Liefste Olivia,
Dankjewel om zo uitgebreid en duidelijk te antwoorden
Jij bent super. Je voelt alles heel duidelijk aan zonder jou iets te zeggen.
Bedankt. Liefs L




Ervaring van Lisa met paragnost Olivia   Ervaring van Lisa met paragnost Olivia   Ervaring van Lisa geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Dankjewel voor je tijd en duidelijke voorspellingen, als het uitkomt hoor je het van me, liefs Sandy




Ervaring van Sandy met paragnost Olivia   Ervaring van Sandy met paragnost Olivia   Ervaring van Sandy geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Beste Olivia
Ik heb je al een paar keer gebeld over mijn persoon. Alles wat je zei klopte. Ik ben je heel erg dankbaar. Tot binnenkort.
Liefs, N.




Ervaring van N. met paragnost Olivia   Ervaring van N. met paragnost Olivia   Ervaring van N. geplaatst op 5 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Hi O. Je gelooft het niet maar hij heeft contact gezocht en wil praten. In dit geval pakt het positief uit. Jeetje wat heeft dit lang geduurd. Nu kijken waar dit naar toe leidt. Bedankt voor de gesprekken. Kan eindelijk afsluiten van een vervelende periode.




Ervaring van W met paragnost Olivia   Ervaring van W met paragnost Olivia   Ervaring van W geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Olivia heeft me afgelopen juli een gebeurtenis op werkgebied voorspeld, die nu precies zo aan het uitkomen is. Super, dankjewel.




Ervaring van anoniem met paragnost Olivia   Ervaring van anoniem met paragnost Olivia   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Lieve Olivia, thanks voor al de gesprekken. Ik spreek je al jaren over mijn geliefde. Olivia is altijd geduldig en een paar voorspellingen zijn uitgekomen, Nu hopen dat hij zich weer gaat melden en dat er weer contact komt. Het voelt en ligt nu rustiger. Ik weet zeker dat er weer snel contact komt. Ik bel je weer snel. Fijne feestdagen. xx W.




Ervaring van J-anne met paragnost Olivia   Ervaring van J-anne met paragnost Olivia   Ervaring van J-anne geplaatst op 25 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Olivia, heb je net gesproken en voel me zoveel beter en kan nu weer verder.
Je voelt de situatie zo goed aan en weet het juiste antwoord. Hartelijk dank Nency.




Ervaring van Nency met paragnost Olivia   Ervaring van Nency met paragnost Olivia   Ervaring van Nency geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Van de week 2 x gesproken. Je bent echt een topper in dingen duidelijk uitleggen en dat geeft echt veel rust. Liefs.




Ervaring van Anomiem met paragnost Olivia   Ervaring van Anomiem met paragnost Olivia   Ervaring van Anomiem geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Top medium. Ook aangenaam om mee te praten.




Ervaring van Lies met paragnost Olivia   Ervaring van Lies met paragnost Olivia   Ervaring van Lies geplaatst op 22 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Bedankt voor het fijne gesprek en je eerlijkheid. Ik ga je zeker in de toekomst nog is bellen.




Ervaring van anoniem met paragnost Olivia   Ervaring van anoniem met paragnost Olivia   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Ik heb Olivia in mei gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Olivia wist precies wat er in de ander omgaat, hoe zijn karakter is en wat er is afgespeeld tussen ons. U ziet net als de meesten hier dat het contact terugkomt, als dat zo is laat ik het u gauw weten. We wachten het af. Bedankt Olivia xxx .




Ervaring van L. met paragnost Olivia   Ervaring van L. met paragnost Olivia   Ervaring van L. geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Olivia jij bent een topper, hele goeie tool en beschrijving gegeven. Heb je vandaag ook niet voor niets 2 keer gesproken vind jou geweldig. Ben echt blij met jou.




Ervaring van Mr met paragnost Olivia   Ervaring van Mr met paragnost Olivia   Ervaring van Mr geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Olivia is heel erg goed in het beschrijven van iemand anders, zonder een aanwijzing te hebben gekregen. Zeer gedetailleerd. Indrukwekkend.




Ervaring van Vlinder met paragnost Olivia   Ervaring van Vlinder met paragnost Olivia   Ervaring van Vlinder geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Wat een super fijne reading heb ik van u gekregen. Veel geleerd, alles wat u vertelde klopte. Voor de toekomst geloof ik zeker dat alles uitkomt. Echt een aanrader om te bellen.

Heel erg bedankt. Liefs L .




Ervaring van Anoniem met paragnost Olivia   Ervaring van Anoniem met paragnost Olivia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostgroningen.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostgroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostgroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostgroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden